Kamado Joe

Omdat de Big Green Egg een duur prijskaartje heeft moest er een complete en betaalbare oplossing komen, met de Kamado Joe is dit uitstekend gelukt. Het model wordt vervaardigt in China, en zelfs het voordeligste model is compleet. Verkrijgbaar in drie verschillende maten, waarbij het goedkoopste model zeer populair is. Naast het budgetmodel is er een tussenmodel en een model die aan te top staat. Naast de drie varianten zijn er ook nog meerdere varianten per model.

Compact maar niet minder compleet

Wanneer we het hebben over een Kamado Joe Junior hebben we het over een zeer compact model maar niet minder compleet dan de grotere varianten. Heb je geen grote tuin, of alleen een balkon dan is dit exemplaar perfect om te gebruiken. Meenemen naar de camping of een feestje bij vrienden of familie is een fluitje van een cent, heerlijk om te bbqen waar je maar wilt. Grillen en bakken van vlees en vis, maar ook groente mag je niet vergeten.

Kamado Joe

Verschillende uitgebreide modellen

De andere modellen van de Kamado Joe zijn allemaal even uitgebreid, de Big Joe is het grootste model in de serie. Dit model heeft dezelfde eigenschappen en kwaliteiten als de andere modellen, alleen zijn de onderdelen groter zodat je meer kunt bereiden. Een oppervlak om te grillen van maar liefst 61 cm, voldoende om een hele groep uit te nodigen of je hele familie. Natuurlijk wordt elk model geleverd met de nodige accessoires, om direct de perfecte maaltijd te kunnen bereiden.