De echte kaffee winkel in Venlo

Sinds ik nu in Venlo woon, ik kom oorspronkelijk uit Duitsland, zoek ik nog altijd in het Duits naar bepaalde producten op het internet. Zo was ik op zoek naar lekkere kaffee Venlo. Wonder boven wonder kwam er wel een site van Rutten BV naar voren. Toevallig zit deze winkel in Venlo en hier verkopen ze werkelijk de lekkerste koffie. Denk bijvoorbeeld aan:

  • koffiebonen
  • filterkoffie
  • cafeïnevrije koffie
  • Dolce Gusto koffie

Maar niet alleen voor koffie ben je hier aan het juiste adres, zo kan je hier ook snoepgoed, thee en toebehoren, zippo’s, sigaretten en nog veel meer kopen.  

Ook leuk om als cadeau te geven

Mijn moeder is eerdaags jarig en ik weet dat zij helemaal blij wordt van verschillende soorten koffie en thee. Tijdens mijn eerste bezoek aan de winkel waar zij kaffee, sorry koffie in Venlo verkopen had ik al zeer lekkere en leuke dingen gezien die ik voor mijn moeder wilde kopen. 

Mijn moeder was helemaal blij met haar koffiepakket welke ik in deze winkel had gekocht. Normaal kwam ik elke verjaardag met een bosje bloemen aan, maar dat is ook zo afgezaagd. Het viel wel meteen op dat ik een keer geen bloemen maar lekkere koffie en chocolade mee had genomen. Iedereen die op visite was vraag aan mij of de bloemenwinkel dicht zat.