Vergaderen in Amersfoort met een gevulde maag

Vergaderen in Amersfoort

Zoek je een ruimte om te vergaderen in Amersfoort? En wil je ook gebruik maken van heerlijke catering? Dan is de Amersfoortse Broodjes Centrale de ideale locatie. Zij beschikken over een zaal die uitstekend geschikt is voor vergaderingen. 

Vergaderen in Amersfoort zoals jij dat wenst

Vergaderen in AmersfoortEr zijn verschillende arrangementen om te vergaderen in Amersfoort. Variërend in het aantal personen en de duur van de vergadering. Er is heel vele mogelijk. En natuurlijk wordt een heerlijke lunch verzorgd door de Amersfoortse Broodjes Centrale. Je kunt zelf kiezen hoe je jouw vergadering wilt inrichten, hoe laat je de lunch geserveerd wilt hebben, welke vergaderopstelling je wenst, je kunt het allemaal zelf bepalen.

Catering op locatie

Heb je elders in Amersfoort al een vergaderlocatie maar nog geen catering? Ook dan kun je terecht bij de Amersfoortse Broodjes Centrale. Zijn kunnen zorgen voor een heerlijke lunch met vers belegde broodjes en warme gerechten. Maar ook voor luxe hapjes en bittergarnituur ben je hier aan het juiste adres. Er wordt met dagverse producten gewerkt. Kwaliteit en hygiëne zijn belangrijk en dat proef je.

Wil je ook gebruik maken van een vergaderarrangement, al dan niet met zaalhuur? Neem dan contact op met de Amersfoortse Broodjes Centrale en geef je wensen door. Je ontvangt dan snel een offerte of maat.