Een fruitmand om beterschap te wensen

Als iemand ziek is of in het ziekenhuis ligt wordt er al snel een beterschapskaart gestuurd. Dat is natuurlijk harstikke attent, maar er zijn ook nog andere manieren om iemand beterschap te wensen. Een leuk alternatief is het toesturen van een fruitmand om beterschap te wensen. Het is niet alleen een leuke manier om medeleven te laten blijken en te zeggen dat je hoopt dat de ziek snel beter wordt.  Maar het sturen van een fruitmand om beterschap te wensen is ook nog eens extra gezond. Want iedereen weet wel dat als je ziek bent het beste veel vitaminen kunt eten om op te knappen.

Keuze uit vier verschillende fruitmanden
Het toesturen van een fruitmand om beterschap te wensen kan bij verschillende organisaties. Fruitzaam is een van de organisaties waar je een fruitmand kunt bestellen om naar iemand toe te sturen om beterschap te wensen. Hierbij zijn er verschillende mogelijkheden. Zo is er een fruitmand met chocolade. Deze fruitmand bevat niet alleen gezond en biologisch fruit, maar ook een zakje met biologische pure chocolade. Dat is niet alleen gezond, maar ook lekker. Houdt je van snoepen? Dan kun je beter een fruitmand met snoepjes kiezen. In deze fruitmand zit naast allerlei fruit ook een zakje met snoepjes. Leuk om aan kinderen te geven. Zoek je een ander leuk cadeau wat te maken heeft met kinderen? Denk dan aan de fruitmand met een melkfles. Deze fruitmand bestaat uit fruit waarbij een klein melkflesje bijzit. Om het nog persoonlijker te maken kun je het melkflesje voorzien van een persoonlijke boodschap .

Bestel een fruitmand
Wil je een fruitmand om beterschap te wensen bestellen? Dat kan bij Fruitzaam. Je kunt via de website een fruitmand bestellen. Desgewenst kun je er ook nog een persoonlijke kaart bij toevoegen. Het is een leuke en gezonde manier om iemand beterschap te wensen.