Gerechten bereiden op open vuur

The Windmill

De echte kookliefhebbers onder ons zijn vast bekend met de Dutch Oven. Met een Dutch Oven kun je koken op open vuur. De laatste paar maanden zitten we veel thuis, waardoor je misschien wel op zoek bent naar een nieuwe hobby. Of misschien heb je behoefte om af en toe iets in de buitenlucht te kunnen doen. Een Dutch Oven is daar ideaal voor. Het brengt toch een soort oergevoel met zich mee om gerechten te bereiden op open vuur. Dat is toch weer net even wat anders dan koken op een fornuis of op een inductieplaat in de keuken.

The Windmill

Dutch ovens van The Windmill

De Dutch Oven heeft zijn naam verkregen doordat Nederlandse kooplui de oven bij mensen aan de deur verkochten. Nederlandse kolonisten die in Amerika woonden gebruikten deze oven regelmatig! Een merk dat bekend is onder de Dutch Ovens is The Windmill. Het doel van The Windmill is om de Dutch Oven weer terug te brengen naar dat oorspronkelijke oergevoel dat mensen ervan krijgen. Hierbij draait het niet alleen om het gevoel, maar ook om de kwaliteit. Dit merk doet goed onderzoek om zo de beste prijs-kwaliteitsverhouding te kunnen creëren voor jou als klant.

De producten van bovengenoemd merk zijn erg divers. Heb je de voorkeur voor een vaatwasserbestendig product? Wil je dat de Dutch Oven over een anti-aanbaklaag beschikt? Het is allemaal mogelijk!