Gezellig tot in de late uurtjes

OFYR BBQ

Wil je ook tot in de late uurtjes genieten van je barbecue, zelfs als het later in de avond wat frisser weer wordt? Met de OFYR BBQ heb je niet alleen een perfecte BBQ, maar ook een gezellige bron van warmte als het in de avonden wat kouder wordt door het vuur in de schaal. Met je vrienden bereid je het vlees, terwijl je geniet van de warmte van het vuur. Gezellig een drankje erbij en de avond vliegt voorbij, het grootste formaat is geschikt voor een groep tot maar liefst 50 personen.

OFYR BBQ

Unieke sokkel van de barbecue

Ben je van plan een OFYR BBQ te kopen dan heb je ook te maken met de keuze van een sokkel, ben je een liefhebber van strak en dicht dan kies je een dicht model. Vind je het handig dat je de houtblokken direct bij de hand hebt, dan is er het model beschikbaar wat open is. In de sokkel kun je de houtblokken neerleggen en direct gebruiken indien dit nodig is. Het exemplaar met wieltjes maakt het helemaal makkelijk om de BBQ zonder problemen te verplaatsen.

OFYR BBQ

Hoe ouder hoe mooier

Een van de voordelen van een OFYR BBQ is dat je deze het hele jaar buiten kunt laten staan in weer en wind. De bbq is gemaakt van een staalsoort die koperhoudend is, dit betekent hoe meer de bbq roest hoe mooier de intense kleur wordt. Aan de onderkant van de vuurschaal is er een gat gemaakt, hierdoor kan het regenwater eenvoudig weer uit de schaal lopen.