lekker uit eten in Zoetermeer

uit eten Zoetermeer

Vorige week ben ik samen met een vriendin lekker uit eten in Zoetermeer geweest. Na een dag shoppen hadden wij beiden wel trek gekregen. Toen wij bij de Grillroom Jerusalem voorbij liepen roken wij lekker eten, hier moesten wij beslist naar binnen. Wij hebben hier bijzonder goed gegeten, vooral de spareribs vielen goed in de smaak. Ook het personeel was zeer vriendelijk en deed hun uiterste best om van onze avond, een top avond te maken. Nou dat was hun zeker gelukt, want wij hebben zo lekker gegeten dat wij hier beslist vaker heen gaan.  uit eten Zoetermeer

Thuis laten bezorgen

Tot onze verbazing kwamen wij tijdens het eten in Zoetermeer erachter dat je hier ook kan bestellen. Mocht je onverhoopt een keer geen zin hebben om te koken, of onverwachts visite krijgen. Zelfs tot in de late uurtjes kan je hier nog lekker een bestelling plaatsen.

Via de website www.bestellenjerusalem.nl kan ook jij hier een bestelling plaatsen, mits je natuurlijk in de omgeving woont. Maar niet getreurd als dat niet zo is, dan kan je altijd nog lekker in het restaurant genieten van al het lekkers wat zij hier maken. Zeker de moeite waard om hierheen te gaan, want wie lust nu niet zo een lekkere sappige spareribs of een ander lekkernij?