Naar de Portugese supermarkt in Rotterdam

Portugese supermarkt in Rotterdam

Ben jij ooit wel eens naar de Portugese supermarkt in Rotterdam geweest? Voor een paar maanden gelden, ik ook niet, maar ik zal nu niet anders meer willen. In deze winkel kan je zoveel spullen kopen, om de lekkerste gerechten te maken. Niet zomaar gerechten, maar bijzondere buitenlandse gerechten. Hier in de winkel heb je een zeer groot assortiment waaruit je een keuze kan maken. Je kan hier de lekkerste specerijen kopen, te denken aan pepertjes, Koriander en zo kan ik nog wel even doorgaan. De allereerste keer dat ik naar binnen liep heb ik genoten van alle vreemde producten die hier te koop zijn.  Portugese supermarkt in Rotterdam

Lekkere producten bij de Portugese supermarkt in Rotterdam

Vanaf het moment dat deze Portugese supermarkt in Rotterdam bij ons in de buurt is gekomen, ben ik buitenlands eten gaan koken. De Nederlandse kost is niet echt mijn ding meer, vooral ik nu de smaak van het Portugees heb gevonden.

Inmiddels hebben de standaard aardappels plaats gemaakt voor lekker buitenlands eten. Vooral de toko hier in de buurt heeft mijn aandacht gekregen. Vaak haal ik hier wat standaard producten voor een lekkere maaltijd. Maar de laatste keer heb ik onbekende producten meegenomen en heb hier een lekker gerecht van gemaakt.