Een fruitbox aan huis bestellen.

Een van de vele goede eigenschappen van een maaltijdbox is dat je bij de meeste van deze bezorgdiensten ook een fruitbox kan mee bestellen, dat de maaltijdenbox op zich zelf al erg gezond is door het gebruik van verse en lokale producten is een op zich zelf staand feit, je hoeft geen raket professor te zijn om te begrijpen dat dit des te meer voor de fruitboxen geld. Fruit is erg gezond en hoe verser en onbewerkte hoe gezonder, om dat je nu makkelijk een fruitbox aan huis bestellen kunt, kan nu iedereen altijd over vers fruit in zijn buurt beschikken, of dat nou thuis of op het werk is.

Welke fruitboxen zijn er?

Als je een kleine zoek opdracht geeft in werelds grootste zoekmachine dan zul je al snel merken dat er erg veel websites zijn waar je een fruitmand of box kunt bestellen, sterker nog het zijn er zo veel dat je bijna niet weet waar je bestellen moet, of welke nou echt een goed box bezorgd. Veel verschillen zijn er niet echt, een fruitmand of fruitbox is gewoon een doos gevuld met verschillende soorten fruit, het grote verschil zit hem wel in de kwaliteit, er zijn veel van deze diensten die met standaard fruit zoals je dat in de supermarkt vind werken, maar wanneer je een dergelijke fruitbox wilt bestellen dan wil je natuurlijk alleen maar het beste van het beste en ga je voor fruit van de hoogste kwaliteit en het liefst met de minste bewerking.

Omdat er veel aanbieders zijn heb ik hieronder een lijstje opgesteld met wat ik de beste boxen vind en waarom, zoals ik al zei zit er weinig verschil tussen dus boxen, en noem ik alleen de boxen met kwaliteit fruit en zul je alleen in de hoeveelheid en prijs een verschil zien.

1. De Marley Spoon Fruitbox.

Dit is niet alleen mijn favoriete maaltijdbox dienst, maar sinds ze een fruitbox bezorgen is dit ook mijn favo fruit leverancier, tegen een bedrag van 12,90 krijg je namelijk een goed gevulde box met fruit met je maaltijdbox mee bezorgd, hoogwaardige kwaliteit, biologisch en seizoensfruit vind je hierin. Daarnaast kun je via hun app en of blog de leukste en lekkerste recepten vinden om te maken.

2. Mathijs Fruitbox.

Erg vergelijkbaar met die van Marley Spoon en ook erg goed gevuld met zo’n 15 a 20 stukken fruit, veel seizoensfruit uit eigen regio maar je komt ook exotische soorten tegen in de box van Mathijs. Deze bestel je ook samen met de maaltijdbox mee en is een waardevolle toevoeging op je gezonde eet schema.

3. HelloFresh.

Misschien niet verwacht maar de fruitbox van HelloFresh hoort zeker in deze top 3 thuis, ik heb de boxen van HelloFresh regelmatig besteld en was ik altijd erg tevreden, tot dat ik te lang gebruik maakte van deze maaltijdenbox bezorgdienst en eens zin had in wat anders en Marley Spoon ontdekte. Nog steeds een van mijn favoriete boxen en hun fruitbox is ook erg goed gevuld met producten van eigen bodem en lekkere exotische soorten.

Dit is mijn top 3 fruitboxen die je aan huis bestellen kunt, het voordeel hiervan is dat je altijd en overal fruit tot je beschikking hebt, naast je gezonde avondmaaltijden met een maaltijdenbox is fruit natuurlijk een erg goed alternatief voor de ongezonde snacks en andere ongezonde tussendoortjes, nu kun je makkelijker een stuk fruit als een appel, peer of banaan pakken en ben je erg gezond bezig.

Fruit kent alleen maar goede eigenschappen en kent het alleen maar voordelen, het is lekker, gezond, je kan er veel verschillende recepten mee maken, je kunt het zo eten, en het verzadigd sneller door de vezels en eet je minder wat ook goed voor je is.

Heb jij ervaring met een van bovenstaande of andere fruitboxen? Deel het met mij en de andere lezers van deze website.

fruit