Een goed Italiaans restaurant nabij Bussum

Italiaans restaurant Bussum

Wil jij een keer lekker eten, dan moet je een keer naar de De Verborgen Parel, een geweldig Italiaans restaurant nabij Bussum gaan. Het eten is hier zo bijzonder lekker, dat je op moet passen om je vingers er niet bij op te eten. De lekkerste wijnen en hapjes passeren hier het revue en het is aan jou de taak om uit al dit lekkers een keuze te maken. Vaak als wij uit eten gaan, beginnen wij eerst met een lekker glaasje wijn, een stokbroodje en daarna gaan wij pas de kaart erbij laten komen om een keuze te maken uit het menu.  Italiaans restaurant Bussum

Goede sfeer in het Italiaans restaurant nabij Bussum

De laatste keer toen wij bij dit Italiaans restaurant nabij Bussum waren gaan eten, hebben wij voor het driegangenmenu gekozen. Voor €25,- hebben wij heerlijk genoten van het eten. De lekkerste gerechten hebben wij hier geproefd en dit heeft ons doen besluiten dat wij hier beslist vaker gaan eten. 

Wil jij het ook een keer ervaren hoe het is om hier bij De Verborgen Parel te gaan eten, maak dan snel een afspraak. Dit kan je online via hun website doen,  maar ook door te bellen naar 035-5268086.