Een gezellig restaurant in Amsterdam

Wat is nu een gezellig restaurant in Amsterdam? Wanneer je eens Lt. Cornelis intoetst op het internet, dan vind je een erg leuk en aan te raden adres. Zelf ben ik namelijk een zeer tevreden klant van dit bedrijf en dat bracht mij op het idee om mijn reactie hier achter te laten. Er zijn in onze hoofdstad natuurlijk vele horecabedrijven te vinden, maar dit adres is toch wel even een uitschieter.

Een gezellig restaurant in Amsterdam, waar je echt een uitstekende kwaliteit kunt verwachten is natuurlijk altijd belangrijk als je besluit om uit eten te gaan. Dit adres nodigt mij zeker uit om vaker naar toe te gaan vanwege de heerlijke gerechten die op de menukaart staan.

Gezellig restaurant in Amsterdam

 

Gezellig restaurant in Amsterdam, met een unieke stijl

Gezellig restaurant in Amsterdam waar je je echt waant in de oud Hollandse stijl en dat proef je ook aan het eten. Op de website kun je het menu al bekijken. Inmiddels kan ik bevestigen dat je echt je vingers bij het eten aflikt. De smaken zijn echt puur en daarom wil ik de volgende keer de visgerechten gaan proberen. 

Kortom, het is zeker aan te raden om eens een bezoek te brengen aan dit adres. Of je nu met een groot- of klein gezelschap bent, een ieder zal het hier beslist naar de zin hebben. Zelf ben ik hier met mijn man naartoe geweest. Tijdens het eten hebben wij al bedacht dat wij hier snel terug komen met vrienden.

Ervaar het zelf

Neem zelf maar eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel met deze aanrader. Wanneer je hier bent geweest om te eten, dan zal je zelf de uitstekende kwaliteit ervaren. Daarom mocht deze aanrader niet op dit blog ontbreken. Want goede tips zijn immers om te delen vind ik.

 

 

restaurant in Amsterdam