Lekker uit eten in Amsterdam?

uit eten Amsterdam

Tip: uit eten Amsterdam en omstreken doe je bij Restaurant Cornelis! In dit restaurant kun je namelijk genieten van de authentieke gerechten. De oer Hollandse  gerechten die zij bereiden zijn in een nieuw jasje gestoken en hier kun je heerlijk van profiteren. Zelf was ik voorheen nooit van de Hollandse gerechten. Echter is het drastisch veranderd nadat ik in dit restaurant heb gegeten. Ik was verbaasd met de smaken en dat beviel mij onwijs goed.

uit eten Amsterdam

Bovendien hadden wij er een wijn arrangement bij genomen en dit paste perfect bij de gerechten. Wanneer de gastvrouw het eten kwam brengen, stond er een collega al bij om de wijnen te schenken. Een heerlijke combinatie met zowel rode alsmede witte wijn werd er geserveerd.

Smaken waarvan je geniet!

uit eten Amsterdam

Wanneer jij heerlijk wilt dineren bij dit restaurant, dan raad ik je aan om te reserveren. Bij binnenkomst word je hartelijk ontvangen door de gastheer- of vrouw. Vervolgens brengen zij jou naar de tafel en zul je genieten van een prachtige ambiance. Geregeld veranderen zij de menukaart, hierdoor heb jij altijd een nieuw gerecht om te proberen. Nadat je de keuze hebt gemaakt, kun je als het ware achterover hangen en wachten totdat het wordt geserveerd. De smaken die je zult proeven zijn onwijs lekker en bovendien zul je merken dat de oer Hollandse gerechten in een nieuw jasje ook goed smaakt.