Lekker eten bij Bistro de Bron

SONY DSCBistro de Bron. Bistro de Bron ligt vlak bij het Apeldoorns kanaal en ongeveer een kleine kwartiertje van Apeldoorn af. Er zijn in Apeldoorn vele restaurants waardoor je niet meer weet wat je moet kiezen. Je wilt vaak rustig genieten van je eten en niet in een drukke binnenstad zitten. Daarom is Bistro de Bron geschikt voor jou.

Bistro de Bron

Bistro de Bron ligt vlak bij het Apeldoorns kanaal en het Veluwse landschap, twee mooie uitzichten waar je van kunt genieten tijdens het eten. Het restaurant is klassiek en sfeervol ingericht waardoor het een warme en gezellige sfeer heeft. Je kunt hier heerlijk eten en ons personeel is erg vriendelijk. We beantwoorden graag al je vragen over het eten. Onze kaart bestaat uit Nederlandse en Franse gerechten en ook hebben wij seizoensgerechten zoals wildgerechten, asperges en mosselen.

Reserveren bij Bistro de Bron

Je kunt op twee verschillende manieren reserveren bij Bistro de Bron. Je kunt het via de website doen, al je gegevens invullen, wanneer je wilt en hoe laat en dit dan opsturen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op over de mogelijkheden. Of je kunt ook telefonische reserveren.

Wil je meer informatie over Bistro de Bron ? Kijk dan op onze website.restaurant-loenen1