lekker eten bij lunchroom Mijdrecht

Sinds ik de lunchroom Mijdrecht heb ontdekt, ben ik er wekelijks wel te vinden. In dit restaurant kan je lekker zitten onder het genot van een hapje of een drankje. Wat dacht je van een lekkere ambachtelijk gemaakte tosti, of een lekker soepje? Vaak neem ik een broodje zalm met een lekker kopje soep. Vaak neem ik als toetje een lekkere amandelkoek met echte spijs. Bij L’Opera Food Bar is het altijd gezellig, zo kan je in de keuken kijken hoe de kok je eten aan het bereiden is, er is namelijk een open keuken.  

Even een lekker hapje eten

Vaak loop ik tussen de middag vanaf mij werk even naar deze lunchroom in Mijdrecht om een hapje te eten. Gelukkig dat ik een uur pauze heb anders is het niet t doen. Want als ik eenmaal bij L’Opera Food Bar aan een tafel zit, wil ik bijna niet meer terug naar mijn werk. De sfeer is hier altijd heel ontspannen en gezellig en het eten

Pascal van Eck is niet alleen eigenaar van de Food Bar, maar ook aan de naast gelegen El Fuego (dames en herenmode) en de ijssalon L’Opera Ice om de hoek aan de Kerkvaart zit.