Ben je ook klaar met die ongezellige restaurants langs de snelweg? Restaurant A2 is een gezellig eetcafé waar ze de lekkerste maaltijden serveren. Of je nu even iets wil eten onderweg, of wil genieten op je gemak van een heerlijk diner het is allemaal mogelijk. Als je binnenkomt in het eetcafé komt de gezelligheid je al tegemoet, een sfeervol en zeer gezellig ingericht café. Schijnt het zonnetje dan neem je lekker plaats op het terras om buiten te genieten van je drankje of maaltijd.

Verschillende kaarten

restaurant A2

Wanneer je ook komt, bij restaurant A2 ben je altijd welkom. Lunch, diner of een borrel na het eten. De gerechten die worden geserveerd zijn niet alleen erg lekker, ze zijn nog betaalbaar voor iedereen ook. Neem je de malse biefstuk of tijdens de lunch een uitsmijter met een drankje. Dit eetcafé is ook zeer geschikt als je alleen bent, door de gastvrijheid voel je niet dat je alleen bent. Je wordt warm welkom geheten, gratis WIFI als je nog wat werkzaamheden af moet maken.

Huisgemaakte gerechten

restaurant A2

De gerechten die worden geserveerd zijn allemaal huisgemaakt bij restaurant A2. Geen maaltijden die zijn opgewarmd in de magnetron maar lekker vers bereid en dat proef je. Maar kom je voor een patatje met een frikadel onderweg om even wat te eten ben je ook gewoon welkom. Reserveren is niet verplicht, kom je met een grote groep dan is het wel aan te raden. Maar gezellig spontaan langskomen is natuurlijk ook mogelijk. Je bent altijd welkom in ons knusse gezellige eetcafé.