Een geweldige biologische winkel in Almere

Bijna altijd haal ik mijn eten en verzorgingsproducten in de biologische winkel Almere. Hier kan je tegenwoordig bijna alles online kopen en als je in de buurt woont wordt kan je dit ook nog eens thuis laten bezorgen. En mocht je in de buurt wonen van deze winkel en voor een bedrag van meer dan €25,- kopen, dan krijg je het eerste uur aan parkeergeld gratis. Zelf vind ik het prettiger om de spullen thuis te laten bezorgen. Lekker makkelijk thuis op de bank, achter de computer, mijn bestelling in orde maken, zonder er de deur voor uit te hoeven.  

Zeer ruime keuze aan producten

Bij een biologische winkel in Almere denk je al gauw aan een selectieve keuze aan producten. Ook ikzelf dacht bij mijn eerste bezoek aan deze winkel dat ik er slecht maar een paar producten kon kopen, maar ik heb mijn ogen uitgekeken. Zo kon je hier van alles kopen, zoals:

  • Groente en fruit
  • Brood en banket
  • Zuivelproducten
  • Diepvries
  • Maar ook bad- en doucheproducten

Eigenlijk teveel om op te noemen, zoveel keuze heb je hier. Bij de biologische winkel staat de passie voor de natuur centraal, regelmatig worden hier dan ook proeverijen gehouden. Hier kan je dan de producten voelen, proeven en ruiken in al het moois dat de natuur ons te bieden heeft.