Stamppotbuffet in de winter

Uw gasten trakteren op een stamppot buffet is altijd weer een feest. Kiezen uit de allerlekkerste  stamppotten die bereid zijn met verse ingrediënten en voorzien van een heerlijk kuiltje met jus. Maar wat als u geen keukenprins(es) bent of het u simpelweg aan tijd en energie ontbreekt om een stamppotbuffet voor te bereiden? Geen nood: bestel het gewoon. U zult verbaasd zijn wat de uiteindelijke kosten van een buffet die u aan huis laat komen uiteindelijk zijn. Zeker weten dat u goedkoper uit bent dan wanneer u zelf alles aan moet schaffen. Tel daarbij op alle tijd die u kwijt bent met het aanhalen van de benodigde boodschappen en het koken. Genoeg redenen dus om uw stamppot buffet te bestellen bij Ter Burg Catering

Genieten van een stamppot buffet en verder niets

Een ander groot voordeel om een stamppot buffet aan huis te laten komen is dat het geleverd wordt met de benodigde borden en bestek. En het mooie is, dit mag allemaal weer vuil worden ingeleverd. Scheelt u toch weer een enorme berg afwas. Het stamppot buffet wordt aangeleverd in speciale chafing dishes. Hierin blijft alles heerlijk warm en kan het stamppot buffet zo vanuit de pan op het bord worden geschept. En wilt u uw gasten extra verwennen doordat het opscheppen voor hen wordt gedaan? Voor een kleine meerprijs komt er een echte kok mee die dit regelt. Dat is nog eens zorgeloos genieten. 

Een buffet bij diverse gelegenheden

Bij een stamppotbuffet denkt u misschien aan een etentje bij u thuis. Maar ook bedrijfsmatig is een buffet ideaal. Verwen uw werknemers aan het eind van het jaar. Als dank voor hun inzet kunt u ze tijdens kerstborrel lekker verwennen met een heerlijk stamppot buffet. Of laat uw buitenlandse relaties kennis maken met deze typisch Hollandse lekkernijen. Een buffet is aan te passen voor iedereen. Met daarnaast natuurlijk alle bijpassende garnituren zoals mosterd, Amsterdamse uitjes en augurken. Ook verschillende soorten vlees  zoals rookworst en gehaktballetjes horen thuis bij een overheerlijk stamppot buffet. Loopt het water u inmiddels al in de mond? Bekijk dan snel wat de vele mogelijkheden zijn om een buffet te regelen.