Catering met een Indisch tintje

Iedereen houdt wel van de Indische keuken. Gerechten met lekkere kruiden. Helaas zijn de recepten vaak ingewikkeld, heb je veel kruiden nodig, maar sta je ook vaak urenlang in de keuken. Toch sta je liever niet de hele dag in de keuken tijdens een feest. Je wilt graag alle tijd besteden aan jouw gasten, maar ook lekkere gerechten serveren. Heb je wel eens gedacht aan Indische catering? Tegenwoordig is catering meer dan de standaard gerechten. 

Indische gerechten zijn een ware smaak sensatie 

Traditionele Indische gerechten zijn een overweldigende mix van aroma’s. Van licht pittig tot pittig. Met de intense kruiden uit de Indische keuken wordt elk gerecht uniek. De gerechten bevatten vaak heerlijk mals kippenvlees of rundvlees, maar uiteraard ook heerlijke groentes. 

Maar vergeet ook zeker de rijst niet van de Indische keuken. Vaak wordt elk gerecht geserveerd met rijst. Echter is elke soort rijst weer anders. Elk rijstgerecht krijgt zijn eigen smaak, structuur en geur. Zo waan je je binnen no time in de overweldigende mix van aroma’s van de Indische keuken. 

Indische catering 

Houd je ook zoveel van de Indische keuken, maar niet van urenlang in de keuken staan? Dan is Indische Catering zeker een goede optie! Zo verwen jij jouw gasten met de lekkerste Indische gerechten, maar kun je ook alle aandacht en tijd aan hen besteden. Zo staat jouw feestje niets meer in de weg. 

Steeds meer cateringsbedrijven richten zich op de Indische keuken. Maar De Indische Catering is uniek. Vanuit hun eetcafé in Groningen verspreiden zij door middel van catering ook de liefde voor de Indische keuken aan huis. Ze specialiseren zich ook alleen in de Indische keuken. 

Kies de juiste catering, wanneer je kiest voor Indische catering

De Indische keuken is gecompliceerd. Gerechten moeten goed in balans zijn. Daarom raden we je ook zeker aan om een weloverwogen beslissing te maken bij de keuze van je catering. Niet elke cateraar zal de Indische keuken goed in de vingers hebben. 

Denk dus goed na. We raden je aan om te kiezen voor een cateraar die zich focust op de Indische keuken of de Aziatische keuken. Vaak zien we cateraars die alles doen, niet de aroma’s van deze keuken goed kunnen leveren.