Ontdek De Pelikaan: Klik Hier voor de Perfecte Koffie-ervaring!

Heb jij ooit gedroomd van een plek waar de geur van versgemalen koffiebonen je tegemoet komt zodra je binnenstapt? Zoek niet verder! Bij De Pelikaan ben je aan het juiste adres voor een ongeëvenaarde koffie-ervaring. Klik hier om te ontdekken hoe wij jouw liefde voor koffie liefde naar nieuwe hoogten tillen.

Kies voor koffie van hoge kwaliteit!

Bij De Pelikaan draait alles om passie voor koffie. Van de zorgvuldige selectie van de beste koffiebonen tot het ambachtelijke brandproces, wij streven naar perfectie in elke slok. Klik hier om meer te weten te komen over onze toewijding aan kwaliteit. Onze barista’s zijn ware kunstenaars, altijd klaar om een meesterwerk in jouw kopje te creëren. Klik hier om je eerste voorproefje van perfectie te ervaren. Dan wil je gegarandeerd niet meer naar andere koffie!

Of je nu een kenner bent die graag de complexiteit van single-origin koffie verkent of iemand die simpelweg snakt naar een vertrouwde espresso, bij De Pelikaan hebben we voor elk wat wils. Onze uitgebreide menukaart biedt een scala aan opties die je smaakpapillen zullen verwennen. Klik hier om een blik te werpen op ons menu en ontdek welke koffie creatie op jou wacht.