Een borrelplank samenstellen met droge worst

Bij een borrel denk je al gauw aan chips, nootjes, toastjes of bijvoorbeeld een bittergarnituur. Waar je waarschijnlijk niet aan dacht is Franse droge worst. Dit terwijl droge worst ontzettend lekker is voor bij de borrel. Daarnaast is het ook weer eens wat anders dan het normale pakket voor een borrel. Je zal je gasten hier dus ook echt positief mee verassen. Meer weten? Lees verder in dit artikel over het samenstellen van een borrelplank en we hopen je te overtuigen van de voordelen van een borrelplank met hier op Franse droge worst in plaats van een standaard borrelplank.

Wat zit er in een pakket?


Tegenwoordig kun je heel makkelijk een vooraf samengesteld borrelpakket bestelen met hierin alleen maar droge worst. Deze is ook heel makkelijk online te verkrijgen. Enkele voorbeelden van worsten die hier in zitten zijn: Blauwschimmel, peperworst, knoflookworst, kerrieworst, kruidenworst en gerookte worst. Als je hem liever samen wilt stellen met worsten die je voorkeur hebben, dan is dit ook mogelijk. Je kan de borrelplank samenstellen op alles wat je gasten lekker vinden, waardoor je je gasten ook niet zal teleurstellen.

Wat betaal ik ervoor?

Als je kiest voor borrelplank samenstellen met droge worst dan betaal je hier ongeveer een prijs voor van €55,-. Hier zitten dan bovengenoemde worsten in. Dit zijn in totaal 10 verschillende worsten en hiervoor moet je ongeveer rekenen op 6 gasten. Je kunt gemakkelijk met IDEAL betalen. Als je besteld voor 16:00 dan wordt het pakket nog dezelfde dag verzonden. Tegenwoordig is het ook wel vrij normaal dat producten dezelfde dag van bestelling nog verzonden worden, maar met verse producten is dat altijd wel wat moeilijker, vandaar dat dit echt hele goede service is. Wacht dus niet langer en bestel nu!