Goede ijssalon in Utrecht

Of het nou lente, zomer, herfst of winter is, mij kan je altijd blij maken met een bezoekje aan een goede ijssalon in Utrecht. Ik ben namelijk dol op koude lekkernijen en het liefst neem ik dan ook drie bolletjes tegelijk in verschillende smaken. De zaak waar ik de koude lekkernijen het lekkerste vind is: Il Mulino. Hier verkopen zij verschillende smaken die met pure ambacht zijn bereid. Dit is ook echt te proeven. Wat ik ook fijn vind aan deze smaak is dat zij ieder seizoen nieuwe smaken hebben. Ik hou wel van verandering en van nieuwe producten.

IJssalon Utrecht

Diverse mixen

De bereiding van de koude lekkernijen wordt gedaan door middel van verschillende mixen. een mix bereid met water, een mix bereid met melk en een mix bereid met room. De variant met water bevat het minst aantal calorieën. In deze variant zit ook vaak vruchtenpuree. Een aantal van de smaken van de melk variant zijn:

  • Malaga
  • Hazelnoot
  • Chocolade

De variant met room heeft het meest aantal calorieën. Deze is bijna hetzelfde als de melk variant alleen het vetpercentage ligt hoger. De smaken die hiervan worden gemaakt zijn bokkenpootjes, karamel en appeltaart. Dit is echt de beste ijssalon van Utrecht. Ga er maar eens heen en laat je verrassen.