Lekkere zalmspiezen BBQ stijl bereiden!

zalm op de BBQ

In de zomermaanden kiezen wij er massaal voor om de BBQ aan te steken. Heerlijke gerechten die ieder jaar weer terug komen bereiden voor vrienden en familie. Vaak kiest men er dan voor om vleesgerechten te bereiden. Dit heeft te maken met de structuur van het vlees wat steviger is op de BBQ. Maar verdiep je eens in de lekkerste vissoorten! Wat dacht je van zalmspiezen BBQ stijl bereiden? Eigentijdse gerechten met vis kan je enorm goed op de barbecue bereiden. Het is natuurlijk wel van belang om er een schaal of stevige vis voor te gebruiken. De kans is aanwezig dat vis sneller blijft plakken aan het rooster. Maak bijvoorbeeld gebruik van een schaal waarop je de vis kunt bereiden.

zalm op de BBQ

Breidt jouw smaak uit met unieke visrecepten!

In de winterperiode kiest men er nauwelijks voor om de barbecue aan te steken. Zonde want ook in de kou kan je de lekkerste gerechten bereiden! Steeds vaker heeft men het wel in de gaten dat het niet meer standaard is in de zomer. Steek de BBQ aan en bereidt de lekkerste gerechten op de BBQ. Zo is zalm op de BBQ een perfecte vissoort die je kunt bereiden. Veel groenten kan je erbij doen om de smaak nog intenser tot zijn recht te laten komen. Maar vergeet vooral niet dat zalm ook ideaal is met verse kruiden! Op de website van vis-bbq-recept.nl kan je ontelbaar veel recepten vinden. Uiteraard niet alleen over zalm op de BBQ. Ook gamba’s en een stevige kabeljauw kan je perfect bereiden op de BBQ!

Variatie op gerechten

Je bent op zoek naar unieke gerechten die niet standaard op de BBQ worden bereid. Logisch want het standaard gerecht is veel te saai! Op de bovenstaande website vind je diverse recepten die jij nog niet eerder hebt bereid! Wat dacht je bijvoorbeeld van een zalm die je rookt op de BBQ. Ja, je leest het goed! Met een daarvoor bestemde rookplank zorg jij voor de lekkerste gerookte vis! Geheel naar eigen recept en natuurlijk beschikt het over zijn eigen rooksmaak. 

zalm op de BBQ

Zalmspiezen perfect voor de BBQ

Geheid zal je een zalmspies al wel eens hebben gegeten. Vaak wordt dit bereid in de pan of de oven. Maar dit kan je zonder meer ook bereiden op de BBQ. Op de bovenstaande website vind je een recept welke zeer smaakvol en uniek is. De groenten wat wordt gebruikt zorgt voor een intense smaakbeleving op zich. Door gebruik te maken van de juiste kruiden maakt dit het plaatje af. Mocht jij graag voor een wat pittiger gerecht gaan, dan kan je hier ook rode peper aan toevoegen. In combinatie met zalm, groenten en kruiden zal je merken dat een zalmspies zeer aangenaam is en bij iedereen in de smaak valt!

Op de bovenstaande website vind je meer dan genoeg gerechten die eenvoudig te bereiden zijn. Voor zowel de lunch, borrel of diner kan je hier recepten vinden. Neem gerust een kijkje op deze website en ervaar de zeer smaakvolle visrecepten!