café Vianen

Lunchen Vianen of omgeving? Dan weet ik een goed adresje waar je uitstekend kunt lunchen. Zas en Fratsen heeft namelijk een heerlijke lunchkaart. Zij hebben niet alleen een geweldige kaart maar ook echt super lekkere gerechten. Er staan veel gerechten op, zodat er altijd iets tussen zit waar je zin in hebt.

Wat betreft de kosten zijn zij erg voordelig en als je het vergelijkt met overige lunchrooms al helemaal. Het is daarom ook echt een aanrader om hier te gaan lunchen. ZIJ hebben vriendelijk personeel, een goede service en eten van topkwaliteit. Persoonlijk hecht ik daar veel waarde aan!

Heerlijk gegetencafé Vianen

Afgelopen week heb ik wederom heerlijk gegeten bij Zas en Fratsen. Dit keer had ik een broodje brie genomen. Je broodje woord rijk belegd en de broodjes zijn goed afgebakken. Het is daarom ook echt een aanrader om bij dit bedrijf te gaan eten zodra je graag wilt lunchen in Vianen of omgeving. Zij beschikken over alles wat je als klant zijnde wenst van een lunchroom. Namelijk rijk belegde broodjes, scherpe prijzen en vriendelijk personeel, dus wat wil je nog meer?

Bekijk op de website hun menukaart. Indien je vragen hebt kan je te allen tijde contact opnemen.