Verdien geld met private label supplementen Nederland

private label supplementen Nederland

Het nemen van supplementen, wordt de laatste tijd steeds populairder. Naast maatwerk, biedt private label supplementen Nederland de mogelijkheid om je eigen merk op maat te brengen. Heb je een sportschool, sportwinkel of ben je een personal trainer of een sportfanaat? Dan ben je hier op het juiste adres! Wanneer je een eigen merk hebt, draag je enorm bij aan het onderscheidend vermogen in de hectische fitness markt. De producten waaruit je kunt kiezen zijn speciaal voor spierbouw, energieboosters en afvallen. Alles voor een gezondere levensstijl. Hier hebben ze jarenlang ervaring met leveranciers, waardoor de beste kwaliteit gegarandeerd is. Ook worden de producten geproduceerd onder de geldende veiligheids- en hygiëneregels.

In vier stappen

private label supplementen Nederland

Het hele proces bij private label supplementen Nederland, is vrij eenvoudig.

Zo ziet het stappenplan eruit:

  1. Kies je producten: Je hebt keuze uit verschillende producten zoals Whey Protein, Vegan Protein, pre-workouts, omega 3 softgels, multivitamine of L-arginine/Pump. De eiwitpoeders en pre-workouts zijn verkrijgbaar in verschillende smaken.
  2. Kies je ontwerp: Onderscheid jezelf van de sportbranche. Kies voor Standaard of Custom. Bij Standaard plaats je je eigen logo, kunnen de kleuraccenten aangepast worden en je social media kan worden geplaatst. Het verschil met Custom is dat je de kleur van het gehele etiket kan aanpassen, je achtergrond naar wens kiezen en hulp krijgen van een grafisch ontwerper.
  3. Betaal voor het ontwerp en de drukkosten bij private label supplementen Nederland.
  4. De producten worden naar je toegestuurd en geleverd.