Feestje in de tuin: BBQ verjaardag

Tuinfeesten zijn in de meeste gevallen de leukste feestjes van al en bovendien blijft je huis schoon. Een BBQ is dan ook de activiteit en maaltijd bij uitstek, met een lekker drankje erbij geniet je van de buitenlucht en geur van BBQ. Een BBQ is zeer eenvoudig wat betreft de voorbereidingen, je dient enkel wat slaatjes en eventueel koude pasta voor te bereiden. De gasten beslissen dan ook à la minute welk stukje vlees ze erbij wensen. Een BBQ verjaardag zal alvast een zeer goede belevenis zijn tijdens de lente en zomer maanden.

Kies ook voor mooie servies borden, bijvoorbeeld van The Table, Fonq of De Bijenkorf. Jouw gasten zullen jouw BBQ niet snel vergeten!

BBQ verjaardag als verrassing

Een BBQ is de ideale belevenis om iemand mee te verrassen, je dient natuurlijk wel over een tuin te beschikken of de tuin van de jarige te zien bemachtigen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, dus trom almaar al de vrienden van de jarige samen en bestel een BBQ verjaardag pakket. Er bestaan namelijk speciaal pakketten voor een BBQ, je laat weten voor hoeveel personen je een BBQ organiseert en kan zo eenvoudig een pakket bestellen. Dergelijke pakketten zijn doorgaans zeer gevarieerd. Je kan kiezen een pakket te bestellen dat reeds samengesteld werd of zelf een pakket samenstellen gelet op jouw voorkeuren. Niet enkel de vleesjes, maar ook de salades en sauzen kan je eenvoudig bestellen: geen zorgen dus, alles komt goed.

Wil je graag iets extra?

Om de BBQ extra speciaal te maken, kan je kiezen voor een Caveman pakket. Binnen de Caveman pakketten zijn er verschillende varianten, je kan bijvoorbeeld kiezen voor een Steakbox New York, lamsbout, maïskip of zalm. Je gaat dus voor de pure BBQ verjaardag belevenis. De pakketten bestel je eenvoudig online en worden bij jou thuis of op het gewenste adres geleverd op donderdag, vrijdag of zaterdag.