kaas kopen

Het beste adres om lekkere kaas te kopen heb ik nu eindelijk gevonden. De lekkerste zijn voor mij nog de brie, buffel mozzarella, emmentaler, camembert en nog veel meer. Mij mag je hier bijna voor wakker maken, zo lekker vind ik dit. Omdat ik al een tijdje op zoek was naar een stuk Bleu d’Auvergne, maar deze in de normale winkels niet te krijgen zijn ben ik bij Kaas & Ko te Weert terecht gekomen. Voordat ik naar deze winkel ben gegaan heb ik eerst het telefoonnummer gebeld wat op hun site staat. Het is natuurlijk zonde om voor niets hierheen te gaan.  kaas kopen

Groot assortiment

Wat was ik blij toen ik naar de winkel belde met de vraag of zij hier de Bleu d’Auvergne in het assortiment hadden. Deze vraag werd positief beantwoord en daarom ben ik hier meteen heen gegaan. Eindelijk had ik een stuk kunnen bemachtigen waar ik al zo lang naar op zoek was. 

Natuurlijk heb ik nog meer lekkere kaas kunnen kopen in deze winkel. Het assortiment is hier zo uitgebreid, dat het haast mogelijk is dat je hier met lege handen weg gaat. Want hier kan je ook goed terecht voor speciaal bier en zeer lekkere noten.