wijn

Onlangs was ik op zoek naar een wijnwinkel in Den Bosch en deze heb ik gelukkig snel gevonden. Ik vond al snel de website Ben’s Favourites terug online. Maar ik ben niet zo vertrouwd met online winkelen en dus ben ik gewoon naar de winkel van Ben’s Favourites in Den Bosch gegaan.

Hulpvaardig

Er was een enorm uitgebreide keuze aan wijnen uit een heleboel landen en ik wist niet goed waar ik precies op moest letten. Ik kwam namelijk een fles wijn kopen voor mijn oom die ging trouwen. Zelf ben ik niet vertrouwd met wijn en dus heb ik de verkoper aangesproken. De man achter de kassa kon me bijzonder goed wegwijs maken. Ik had enkele favoriete wijnen van mijn oom opgeschreven en hij kon me meteen zeggen welke fles wijn ideaal zou zijn.

Ik ben meteen tot de aankoop overgegaan en mijn oom was erg blij met de fles wijn. Hij kende de wijn nog niet maar hij vond wel dat die heerlijk smaakte. Mijn oom woont ook in Den Bosch dus ik heb hem het adres van de wijnwinkel gegeven en hij is er inmiddels vaste klant. Bedankt voor de goede raad Ben’s Favourites!